Jaarvergadering donderdag 5 april

Beste buurtgenoten,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de jaarvergadering van de buurtvereniging op donderdagavond 5 april vanaf 19.30 in het achterzaaltje van de Oud Katholieke Kerk aan de Witte de Withstraat.

Op de agenda staan – zoals gebruikelijk – een terugblik op het afgelopen jaar en een vooruitblik op het komende. Vanzelfsprekend is er ook weer alle gelegenheid om uw eigen ideeën en wensen voor de buurt naar voren te brengen. Tevens stellen wij u graag een nieuw kandidaat-bestuurslid voor: Klaas Schepers. Secretaris Niko Winkel gaat binnenkort verhuizen en vertrekt zodoende uit het bestuur.

De stukken voor de vergadering kunt u via de links hieronder inzien of downloaden. Als u ze liever op papier ontvangt, laat u ons dat dan weten? De stukken zijn uiteraard ook op de vergadering beschikbaar.

Financieel verslag 2017 en begroting 2018

Activiteitenverslag 2017 en plannen 2018

Verslag ALV Zeeheldenbuurt 23maart 2017

Verslag ingelaste ALV Zeeheldenbuurt – 12 oktober 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *