Milieustraat zaterdag 30 september

Aanstaande zaterdag (30 september) kunnen bewoners van de Zeeheldenbuurt gratis tussen 9:00 en 14:00 grofvuil, oud ijzer, hout en afgedankte elektrische en elektronische apparaten inleveren, in containers op het Van Brakelplein.

De flyer die afgelopen weekend in een groot deel van de wijk is bezorgd, vermeldt helaas per abuis niet alle deelnemende straten van onze wijk. Hierbij alle straten die meedoen:

Peizerweg  |  Van Brakelplein   |   Kortenaerstraat   |   Van Speykstraat   |   Abel Tasmanplein   |   Witte de Withstraat   |   Van der Doesstraat   |   Van Heemskerckstraat   |   Admiraal de Ruyterlaan   |   Eendrachtskade ZZ   |   Paterwoldseweg WZ   |   Van Galenstraat   |   Abel Tasmanstraat   |   Dorus Reikersstraat   |   Piet Heinstraat   |   Van Wassenaerstraat

De containers staan op het Van Brakelplein t.h.v. huisnummers 19 t/m 25. GEEN: asbest, chemisch afval, puin, bouwafval en tuingrond! En let op: grofvuil e.d. mag niet aan de weg worden geplaatst (140 euro boete per overtreding).

Bewoners ruimen ook zwerfafval op, waarmee ze bijdragen aan een schone woon- en leefomgeving. De MilieuStewards, bereikbaar op 06-52305503, hebben grijpertjes, afvalcaddy’s en afvalzakken bij zich.
Contact buurtorganisatie Zeeheldenbuurt: Ronald Bats, beheer@zeeheldenbuurt.nl

Daarnaast zamelen we in voor de Voedselbank:
Voedingsmiddelen (min. houdbaar tot februari 2018, geen alcohol), zoals groenen- en fruitconserven, snoep, pasta, tomatenpuree, jam; verzorgingsproducten, zoals shampoo, douchegel, tandpasta en tandenborstels; speelgoed in goede staat en niet te groot.

Het draaiorgel Pronkjewail zal, anders dan op de flyer vermeld, helaas niet door de straten rijden, in verband met het overlijden van de organist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *